Kundeomtale, informasjon og tips

Glitre

Glitre ble stiftet i 2015, virksomheten omhandler innkjøp, salg og porteføljeforvaltning av strøm til husholdninger og bedriftsmarkedet. Glitre ble til etter EB slo sammen med Lier Everk AS og Hadeland Energi AS. Glitre har hovedkontor i Drammen og holder tradisjonelt til i Buskerud. Glitre leverer strøm til hele fastlands Norge og har ingen geografiske begrensninger med tanke på strømleveranse. Glitre blir ansett som en middels stor aktør på det Norske markedet. Glitre markedsfører seg på nett med fokus på pris og fornybar energi. Inntrykket er at Glitre kan stå inne for sitt budskap om fornybar energi, men i henhold til pris syntes vi de har meget å hente. Samtidig skal man være kritisk til den informasjonen som blir gitt.

Basisinformasjon om Strømleverandøren er basert på tilgjengelig informasjon på nettet. Dersom du har annen informasjon å tilføye, eller har oppdaget feilinformasjon. Ta kontakt her.

Kunderangering
5.0/5 (1 omtale)
 • Pris
 • Kundeservice
 • Kundeopplevelse

Vi Anbefaler

eSpot

Bindingstid: 3 mnd. (500 kr i gebyr ved brudd).

Faktureringsmetode: Etterskuddsvis

Påslag: 4,85 øre/kWh

Fastledd: kr 19/mnd.

El-sertifikater: Ikke spesifisert

Fakturagebyr: 0 kr

Forutsetninger: Avtalen forutsetter epostfaktura, Digipost, eller eFaktura med eller uten avtalegiro. Dersom ikke elektronisk faktura er opprettet innen 2 måneder vil avtalen automatisk flyttes til Glitre Variabel (vesentlig dyrere).

Denne standardavtalen anbefales på bakgrunn av tilgjengelig informasjon på glitreenergi.no/. Vi har analysert de tilgjengelige avtalene på nett, samt gått grundig igjennom avtalevilkårene. Dette for å gi en best mulig oversikt til forbrukeren, se strømspar.no/kriterier. Dersom du mener noe er ukorrekt eller oppdager avvik; kontakt oss her.

Eierstruktur (2017)

Glitre er eid av Drammen Kommune (50%) og Vardar AS (50%). Vardar AS er igjen eid av 22 Buskerud kommuner, med Drammen kommune som største eier (15.87%)

Regnskapstall (2017)

Driftsinntekter: 1 675 904 000 NOK

Resultat: 245 107 000 NOK

Resultatmargin (2017)

Eierstruktur og Regnskapstall (2017) er hentet fra forvalt.no

Se den beste standardavtalen til Glitre
Les hvilke erfaringer andre har med Glitre
1 Omtale
 • Kasper
  25. september 2020

  Ærlig og fornybar

  • Pris
  • Kundeservice
  • Kundeopplevelse

  Ærlige selgere, og fornybare avtaler.
  Konkurransedyktig på pris. Anbefaler videre.

  Synes du denne omtalen var nyttig? Ja Nei

Skriv en kommentar
Gi en rangering basert nåværende eller tidligere erfaringer
 • Pris
  Poster
 • Kundeservice
  Poster
 • Kundeopplevelse
  Poster