Strømavtaler

Innkjøpspris

Strømavtaler

Fastpris

Strømavtaler

Standardvariabel

Strømavtaler

Forvaltning

Hvordan Velge Riktig?

En jungel av Forskjellige avtaler

Det er Flere faktorer som er med på å påvirke valgene våre. Det finnes i dag over 200 små og store strømleverandører som tilbyr flere forskjellige typer strømavtaler. Så hvordan er det mulig å kartlegge hvilken strømavtale som er best og billigst? Det kan for mange virke helt umulig, men vi skal hjelpe deg på rett vei.

Se opp for lokketilbud når du bytter strømleverandør.

Det å finne en strømavtale som er billig og tilpasset din forbruksprofil/forbruksmønster kan virke forvirrende for de fleste, derfor blir det ofte tatt raske avgjørelser, som fort blir kostbare for deg som strømforbruker. Hvilken strømleverandør familie, venner eller kollegaer er faktorer som påvirker hvilke valg vi tar. En av de største utfordringene når det kommer til å velge strømavtale er påvirkningskraften markedsføringen har på oss. Alle strømleverandører sier at de selv er billigst, men det endrer seg fort. Billig i dag betyr nødvendigvis billig i morgen.

På denne siden, finner du mer informasjon om de fire typiske standard strømavtalene: Inn kjøpspris/SpotFastprisForvaltning og Standard Variabel. Dette er strømavtaler som tilbys av de fleste strømleverandører. Du kan lese om de forskjellige strømavtalene og hvordan de normalt prissettes, hvilke fordeler og ulemper som er knyttet til de forskjellige strømavtalene.

Her kan du lese hvordan du bør gå frem, når du skal bytte strømleverandør.

Som strømforbruker er det vanligvis pris det som gjør at du ønsker en endring, du må da ta hensyn til alle de forskjellige avtaletypene og leverandørene, slik at du ikke blir lokket inn i en ugunstig strømavtale. Forbruker har gode forutsetninger for lave strømpriser når solvarmen smelter isen på fjelltoppene om våren og sommeren. Produsentene får overfylte magasiner og må derfor levere strømmen rimeligere til forbrukere. Utfordringen ligger ofte i vinterhalvåret. Det er da du finner ut av om du har en god strømavtale eller ikke.  Les hvordan strømprisen påvirkes av vær og vind

Dog finnes det et hav av avtalemuligheter der ute, det er likevel noen avtaletyper vi kan kalle «standard» strømavtaler. Disse avtalene har vært blant de mest vanlige over de siste tiårene.

Velg en lavere strømpris – Utfordre din strømleverandør i dag

MOTTA SKREDDERSYDDE TILBUD, HELT GRATIS

Velg en lavere strømpris

Registrer informasjon om ditt strømforbruk og motta uforpliktende tilbud, skreddersydd til din forbruksprofil!

  Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Kontakt oss

Har du spørsmål relatert til strømmarkedet, strømlevrandører eller vår tjeneste? Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel pr. e-post til hei@stromspar.no. 

Vi ser frem til en hyggelig prat!