Kundeomtale, informasjon og tips

LOS

LOS ble stiftet i 2001, virksomheten omhandler innkjøp, salg og porteføljeforvaltning av strøm til husholdninger og bedriftsmarkedet. LOS har hovedkontor i Kristiansand og holder tradisjonelt til i Aust- og Vest-Agder. LOS leverer strøm til hele fastlands Norge og har ingen geografiske begrensninger med tanke på strømleveranse. LOS blir ansett som en stor aktør på det Norske markedet. LOS markedsfører seg på nett med fokus på pris og kundetilfredshet. Inntrykket er at LOS kan stå inne for sitt budskap om kundetilfredshet. Samtidig skal man være kritisk til den informasjonen som blir gitt.

Basisinformasjon om Strømleverandøren er basert på tilgjengelig informasjon på nettet. Dersom du har annen informasjon å tilføye, eller har oppdaget feilinformasjon. Ta kontakt her.

Kunderangering
0.0/5 (0 omtaler)
 • Pris
 • Kundeservice
 • Kundeopplevelse

Vi Anbefaler

Spotpris Online

Bindingstid: 3 uker oppsigelsestid.

Faktureringsmetode: Etterskuddsvis

Påslag: 2,75 øre/kWh

Fastledd: kr 0/mnd.

El-sertifikater: Inkludert i påslaget

Fakturagebyr: kr 49.

Forutsetninger: Avtalen forutsetter at faktura betales via eFaktura og Avtalegiro eller epost faktura og Avtalegiro. Dersom det ikke er inngått avtale om betaling i henhold til overnevnte innen en måned fra mottak av første faktura blir kundeforholdet overført til LOS innkjøpspris (en dyrere avtale)

Denne standardavtalen anbefales på bakgrunn av tilgjengelig informasjon på los.no. Vi har analysert de tilgjengelige avtalene på nett, samt gått grundig igjennom avtalevilkårene. Dette for å gi en best mulig oversikt til forbrukeren, se https://stromspar.no/kriterier. Dersom du mener noe er ukorrekt eller oppdager avvik; kontakt oss her.

Eierstruktur (2017)

LOS er eid av Agder Energi med en eierandel på 100%. Agder Energi er eid av Statkraft (45.53%) og totalt 30 Agder kommuner med Arendal som største  (6.39%).

Regnskapstall (2017)

Driftsinntekter: 2 535 715 000 NOK

Resultat: 26 725 000 NOK

Resultatmargin (2017)

Eierstruktur og Regnskapstall (2017) er hentet fra forvalt.no

Se den beste standardavtalen til LOS
Les hvilke erfaringer andre har med LOS
Ingen Omtaler
Skriv en kommentar
Gi en rangering basert nåværende eller tidligere erfaringer
 • Pris
  Poster
 • Kundeservice
  Poster
 • Kundeopplevelse
  Poster