Kundeomtaler
2,5/5 (0 Vurderinger)
  • Pris
  • Kundeservice
  • Kundeopplevelse

Velkommen til strømspar.no sin informasjonsside om Sunndal Energi! Her finner du ekte kundeomtaler, slik at du som strømkunde kan danne det et godt bilde av hvilke erfaringer andre kunder har av Sunndal Energi. Du kan også dele dine erfaringer med andre, slik at du kan hjelpe andre strømkunder å ta et veloverveid valg ved et eventuelt skifte av strømleverandør.

For at du skal få en enda enklere strømhverdag har vi samlet en oversikt over alle strømavtalene Sunndal Energi tilbyr. Vi henter automatisk alle tilgjenglige strømpriser via Forbrukerrådet sin egen prisoversikt. Alle strømpriser er oppdatert: 17.07.2024

Sunndal Energi omtaler, erfaringer, strømavtaler og strømpris


[city]

Sunndal Energi leverer strøm til [CITY]


Ditt årlige strømforbruk (kWh/år)

16000 kWh
1000 kWh 50000 kWh
Skriv omtale

Oooops. Sunndal Energi har uheldigvis ingen omtaler enda! 

Hjelp andre strømkunder å få et ærlig inntrykk av Sunndal Energi. Vær den første til å dele dine erfaringer, slik at andre strømkunder kan danne seg et godt og ærlig bilde av Sunndal Energi. For at strømspar.no skal kunne gi deg en god oversikt over de ulike strømleverandørerene, er vi avhenige at nettop du deler dine erfaringer. Både ris og ros! 

MOTTA SKREDDERSYDDE TILBUD, HELT GRATIS

Velg en lavere strømpris

Registrer informasjon om ditt strømforbruk og motta uforpliktende tilbud, skreddersydd til din forbruksprofil!

  Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Kontakt oss

Har du spørsmål relatert til strømmarkedet, strømlevrandører eller vår tjeneste? Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel pr. e-post til hei@stromspar.no. 

Vi ser frem til en hyggelig prat!