Kundeomtaler
4,3/5 (1 Vurdering)
 • Pris
 • Kundeservice
 • Kundeopplevelse
Eidsiva

Velkommen til strømspar.no sin informasjonsside om Eidsiva! Her finner du ekte kundeomtaler, slik at du som strømkunde kan danne det et godt bilde av hvilke erfaringer andre kunder har av Eidsiva. Du kan også dele dine erfaringer med andre, slik at du kan hjelpe andre strømkunder å ta et veloverveid valg ved et eventuelt skifte av strømleverandør.

For at du skal få en enda enklere strømhverdag har vi samlet en oversikt over alle strømavtalene Eidsiva tilbyr. Vi henter automatisk alle tilgjenglige strømpriser via Forbrukerrådet sin egen prisoversikt. Alle strømpriser er oppdatert: 22.06.2024

Oooops. Eidsiva har ikke noen priser tilgjenglig på forbrukerrådet sin prisoversikt.

Du kan alikevell utfordre din nåværende strømleverandør, og dermed se om du kan spare penger på din strømregning ved å bytte strømleverandør. Du kan enkelt fylle ut vårt anbudsskjema, og få gratis tilbud fra intill tre ulike strømleverandører. 

Tilbud på strøm

Eidsiva har totalt 1 verifiserte omtaler!

Under kan du lese andre strømkunders erfaring av Eidsiva! Slik at du kan få et ærlig og uavhengig inntrykk av strømleverandøren. Vi og våre brukere setter umåtelig stor pris på om du også ønsker å dele dine erfaringer! 

Les omtale
Skriv omtale

Hjelp andre strømkunder, ved å dele dine erfaringer!

Hjelp andre strømkunder å få et ærlig inntrykk av Eidsiva. For at vi skal kunne være med på å belyse styrkene og svakhetene til de ulike strømleverandørene, er vi avhengig av at nettopp du vil dele dine erfaringer!

1 kommentar

 1. God pris og service!

  • Pris
  • Kundeservice
  • Kundeopplevelse

  Byttet til Eidsiva for om lag 6-7 mnd. siden. Syntes prisen på strøm har vært veldig høy i det siste! Men kontrollerte min pris opp mot hva de andre tilbyderene tar, ser derfor at prisen er bra! Kundeservicen er helt upåklagelig.

  Synes du denne omtalen var nyttig? Ja Nei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gi en rangering basert nåværende eller tidligere erfaringer
 • Pris
  Poster
 • Kundeservice
  Poster
 • Kundeopplevelse
  Poster

MOTTA SKREDDERSYDDE TILBUD, HELT GRATIS

Velg en lavere strømpris

Registrer informasjon om ditt strømforbruk og motta uforpliktende tilbud, skreddersydd til din forbruksprofil!

  Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling.

Kontakt oss

Har du spørsmål relatert til strømmarkedet, strømlevrandører eller vår tjeneste? Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel pr. e-post til hei@stromspar.no. 

Vi ser frem til en hyggelig prat!