Kundeomtale, informasjon og tips

Polarkraft

Polarkraft ble stiftet i Januar 2018, virksomheten omhandler innkjøp, salg og porteføljeforvaltning av strøm til husholdninger og bedriftsmarkedet. Polarkraft ble til etter sammenslåing av strømselskapene Kraftinor og SKS Kraftlag. Polarkraft har forretningsadresse i Narvik og holder tradisjonelt til i Finnmark. Polarkraft leverer strøm til hele fastlands Norge og har ingen geografiske begrensninger med tanke på strømleveranse. Polarkraft blir ansett som en middels stor aktør på det Norske markedet. Polarkraft markedsfører seg på nett med fokus på lokal tilhørighet. Inntrykket er at Polarkraft kan stå inne for sitt budskap. Men man skal samtidig være kritisk til den informasjonen som blir gitt.

Basisinformasjon om Strømleverandøren er basert på tilgjengelig informasjon på nettet. Dersom du har annen informasjon å tilføye, eller har oppdaget feilinformasjon. Ta kontakt her.

Kunderangering
0.0/5 (0 omtaler)
 • Pris
 • Kundeservice
 • Kundeopplevelse

Vi Anbefaler

Spotpris Online

Bindingstid: Ingen binding

Faktureringsmetode: Etterskuddsvis

Påslag: 3,50 øre/kWh

Fastledd: kr 0/mnd.

El-sertifikater: Inkludert i påslaget

Fakturagebyr: kr 61,25

Forutsetninger: Man må ha en smart telefon, installere appen «MinStrøm» og gjennomføre bestilling fra mobilappen. Dersom man ikke setter opp avtalegiro vil det påløpe et ekstra gebyr på 61,25 kr/mnd. (inkl. MVA).

Denne standardavtalen anbefales på bakgrunn av tilgjengelig informasjon på polarkraft.no. Vi har analysert de tilgjengelige avtalene på nett, samt gått grundig igjennom avtalevilkårene. Dette for å gi en best mulig oversikt til forbrukeren, se https://stromspar.no/kriterier. Dersom du mener noe er ukorrekt eller oppdager avvik; kontakt oss her.

Eierstruktur (2017)

Polarkrafter eid av av Kraftselskapene Lofotkraft Holding AS, Nordkraft AS og Salten Kraftsamband AS eier 33 % av aksjene hver.

Regnskapstall (2017)

Ingen tall registrert

Ingen tall registrert

Resultatmargin (2017)

Eierstruktur og Regnskapstall (2017) er hentet fra forvalt.no

Se den beste standardavtalen til Polarkraft
Les hvilke erfaringer andre har med Polarkraft
Ingen Omtaler
Skriv en kommentar
Gi en rangering basert nåværende eller tidligere erfaringer
 • Pris
  Poster
 • Kundeservice
  Poster
 • Kundeopplevelse
  Poster