Kundeomtale, informasjon og tips

Haugaland Kraft

Haugaland Kraft ble stiftet i 1998 etter en sammenslåing av Haugesund Energi og Karmsund Kraftlag, virksomheten omhandler innkjøp, salg og porteføljeforvaltning av strøm til husholdninger og bedriftsmarkedet. Haugaland Kraft har hovedkontor i Haugesund og holder tradisjonelt til i Haugalandet og Sunnhordaland. Haugaland Kraft leverer strøm til hele fastlands Norge og har ingen geografiske begrensninger med tanke på strømleveranse. Haugaland Kraft blir ansett som en liten aktør på det norske markedet. Haugaland Kraft markedsfører seg på nett med fokus på pris og miljø. Inntrykket er at Haugaland Kraft kan stå inne for sitt budskap dog prisen er noe høy. Samtidig skal man være kritisk til den informasjonen som blir gitt.

Basisinformasjon om Strømleverandøren er basert på tilgjengelig informasjon på nettet. Dersom du har annen informasjon å tilføye, eller har oppdaget feilinformasjon. Ta kontakt her.

Kunderangering
1.7/5 (1 omtale)
 • Pris
 • Kundeservice
 • Kundeopplevelse

Vi Anbefaler

Markedspris

Bindingstid: Ingen binding

Faktureringsmetode: Etterskuddsvis

Påslag: 4,75 øre/kWh

Fastledd: kr 39/mnd.

El-sertifikater: Inkludert i påslaget

Fakturagebyr: kr 10/mnd.

Denne standardavtalen anbefales på bakgrunn av tilegnelig informasjon på hkraft.no. Vi har analysert de tilgjengelige avtalene på nett, samt gått grundig igjennom avtalevilkårene. Dette for å gi en best mulig oversikt til forbrukeren. Strømavtaler er ferskavare vi tar derfor forbehold om endringer. Dersom du mener noe er ukorrekt, ta kontakt her.

Eierstruktur (2017)

Haugaland Kraft eies av Karmøy Kommune (38.24%), Haugesund Kommune (27.27%), Finnås Kraftlag SA (10,5 %), Tysvær Kommune (8,36%), Vindafjord Kommune (5,84%), Sveio Kommune (4,31%), Skånevik Ølen Kraftlag AS (4,21%), Bokn Kommune (0,92%) og Utsira Kommune (0,35%)

Regnskapstall (2017)

Driftsinntekter: 517 973 000 NOK

Resultat: 35 665 000 NOK

Resultatmargin (2017)

Eierstruktur og Regnskapstall (2017) er hentet fra forvalt.no

Se den beste standardavtalen til Haugaland Kraft
Les hvilke erfaringer andre har med Haugaland Kraft
1 Omtale
 • roger endresen
  13. november 2019

  velg noen andre så slipper du bryet

  • Pris
  • Kundeservice
  • Kundeopplevelse

  må være landets dårligste på kundeservice. Vet ikke hvor mange ganger jeg har ringt og blitt lovet at saksbehandler skal ringe meg opp igjen, men blir aldri ringt opp igjen. svarer heller ikke på mail

  Synes du denne omtalen var nyttig? Ja Nei

Skriv en kommentar
Gi en rangering basert nåværende eller tidligere erfaringer
 • Pris
  Poster
 • Kundeservice
  Poster
 • Kundeopplevelse
  Poster